Ik zie mijn lichaam veranderen!

Waarom kom je terug? Dat is de vraag die ik stelde aan mijn klanten. Het geeft me inzicht in wat de beleving is van een privé sessie. De perceptie. Wat doet men met de informatie, de instructie, de aanmoediging. Pauline schreef het voor me op.

Waarom kom ik terug?

  • Ik heb het gevoel alsof ik gereset wordt door yoga bij Kira. Ik denk aan niks anders dan ademhaling en houdingen en er bestaat voor mij geen andere bezigheid waarbij ik aan niets anders meer denk. Na een sessie ben ik zowel fysiek als mentaal weer als nieuw.
  • Kira legt helder uit wat er nodig is, wordt nooit zweverig of tuttig (van zweverig en tuttig hou ik niet).
  • Haar lessen draaien om kracht, maar ze heeft ook zoveel oog voor schoonheid dat het nooit lomp “sportschool beuken” wordt.
  • En gelukkig draait het ook nooit om wie het mooist in haar sportpakje zit. “Het lichaam is mooi”, niet “je body is sexy”. “Anatomie is interessant”, niet “je ass is lekker tight, meid”. Maar als je nu denkt dat Kira een soort stoffige huismoeke is, dan heb je het mis. Haar studio is prachtig, licht en clean. Fijne plek om te zijn, ook daar kom ik voor terug.
  • Omdat ik mijn lichaam zie veranderen.
  • Omdat Kira stiekem niet alleen yoga leert, maar mij op andere vlakken ook coacht (ze kan het niet laten denk ik).
  • Omdat Kira goed kan aanvoelen wat ik aan kan en de juiste balans tussen uitdaging en beloning geeft.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *