Naar de inhoud springen

Yoga & Natuurwijn.

Deze zomer lang organiseer ik een evenement waarbij ik twee van mijn passies combineer. Yoga en Wijn, om precies te zijn ‘Vin Nature’. Omdat ik heel veel beweeg en ik voor mijn werk fit moet zijn, hecht ik veel waarde aan de kwaliteit van de producten die ik eet en drink. Ik houd van wijn bij het eten. Als wijn niet natuurljk is dan kunnen er tot wel 70 additieven in zitten en deze staan niet op het etiket. Dit geldt in iets mindere mate ook voor biologische wijnen. Aan Vin Nature wordt niet gesleuteld, dat vind ik een fijn idee. Gegist druivensap, wijn met energie!

Yoga , of yoga-based-movement, is mijn tweede passie. Het leek me leuk deze twee te combineren op een mooie lokatie in de buitenlucht. Zo ontstond de eerste editie. Omdat de reacties heel positief waren besloot ik maar meteen een zomerplanning te maken. Hieronder een schets van hoe zo’n avond aan ‘t Wed eruit ziet.

De Yoga

Om 19:30 verzamelen we bij het water. Van daaruit lopen we naar een mooie, nagenoeg vlakke plek in de Kennemerduinen. Daar aangekomen zoek jij een fijne plek in de zon of in de schaduw, je rolt je kleedje uit en dan gaan we beginnen. We doen een mellow yoga flow van ongeveer een uur. Geen muziek maar wèl vogelgeluiden, een briesje, zacht zand onder je voeten, zon op je huid en de geur van de bomen. Kira praat en begeleidt je door de poses en biedt alternatieven waar nodig. Na de flow geniet je nog even na. Liggend in het zand, hoor je de natuurgeluiden om je heen.

De Wijn

En dan is het tijd om de wijn te ontkurken! Samen proeven we een aantal geselecteerde natuurwijnen en drinken we een glas. We zien langzaam de zon onder gaan, dat maakt het bijna magisch!
We drinken natuurwijn en dat betekent.Wijn zonder hoofdpijn. Wijn zonder make-up. Puur natuur! En daarom zo passend bij dit evenement. Aan het einde van de avond zit je lekker rozig op je fiets naar huis en slaap je heerlijk!

Wijn 

Jan van Roekel (Clavelin)

Bijdrage

€17,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *